Nascholing / Perpetuum

Onder de naam Perpetuum zijn onze postacademische cursussen weer van start gegaan. Wij verzorgen we een reeks cursussen en nascholings-opleidingen in ons gebouw in Amsterdam aan de Contactweg. De cursussen worden verzorgd door onze docenten en bekende osteopaten uit binnen- en buitenland. De cursussen worden voor accreditatie voorgelegd aan het NRO en NOF en worden uiteraard voorzien van het nodige cursusmateriaal. Soms zullen we een avonddiner eraan koppelen, om in ontspannen sfeer verder te filosoferen over ons prachtige vak.

Kijk voor de actuele informatie op de Website: onder Opleidingen / Nascholing (Perpetuum).

Uiteraard brengen wij je altijd op de hoogte van de prijzen, inschrijvingen, accreditatie, enz.

continue reading

Related Posts

  • Het CIG (College Integrale Geneeswijzen) is door de NRTO geaccrediteerd als volwaardig opleidingsinstituut, kwalitatief en professioneel. Hierdoor hebben wij registratie in het STAP-scholingsregister. Ons Instituut is daarmee een erkende opleidingsinstelling. Wij voldoen ook aan talloze andere accreditaties.

  • NLQF is het Nederlands Kwalificatieraamwerk (Europees EQF), die alle scholen inschaalt op haar niveau. Het NLQF heeft de opleidingen osteopathie, voltijds en deeltijd, aan het CIG (College Sutherland) ingeschaald op niveau 6, dat is Bachelor-niveau.

  • OsEAN (Osteopathic European Academic Network) timmert hard aan de weg. Dit netwerk speelt inmiddels een toonaangevende rol in het osteopathisch onderwijs in heel Europa, onder andere door de vele (internationale) programma’s die het netwerk aanbiedt.