NRTO

College voor Integrale Geneeswijzen (CIG) en daarmee haar opleidingen, is geaccrediteerd door de NRTO: Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.
Dit keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Hierdoor hebben wij registratie in het STAP-scholingsregister. De NRTO staat voor kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs.

De NRTO is gesprekspartner van ministeries, leden van de Tweede Kamer, koepels van het publiek onderwijs, sociale partners, maatschappelijke organisaties als de SER en de Stichting van de Arbeid en de media.

Binnen de NRTO staat kwaliteit centraal. De NRTO staat voor een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings-, trainings-, EVC en examenaanbod realiseren.

De NRTO kent algemene voorwaarden voor het lidmaatschap.

Daarnaast kent de NRTO een gedragscode voor haar leden.

continue reading

Related Posts

  • NLQF is het Nederlands Kwalificatieraamwerk (Europees EQF), die alle scholen inschaalt op haar niveau. Het NLQF heeft de opleidingen osteopathie, voltijds en deeltijd, aan het CIG (College Sutherland) ingeschaald op niveau 6, dat is Bachelor-niveau.

  • OsEAN (Osteopathic European Academic Network) timmert hard aan de weg. Dit netwerk speelt inmiddels een toonaangevende rol in het osteopathisch onderwijs in heel Europa, onder andere door de vele (internationale) programma’s die het netwerk aanbiedt.

  • Inmiddels loopt onze voltijdopleiding al weer vier jaar en neemt de toestroom van studenten elk jaar opnieuw toe. We zijn blij te merken dat meer en meer studenten ervoor kiezen om direct na hun middelbare schooltijd te starten met de opleiding Osteopathie.